Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το Cashebo;

  • Το Cashebo είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που προσφέρει στα μέλη του  Επιστροφή Χρημάτων για αγορές που πραγματοποίησαν από τους συνεργάτες του προγράμματος.

 

Έχει κάποιο κόστος η εγγραφή στο Cashebo;

  • Όχι, η εγγραφή είναι και θα είναι δωρεάν. Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή σου (κάνοντας κλικ στο email "ενεργοποίησης του λογ/σμου" που θα σου αποσταλλει), γίνεσαι μέλος του Cashebo, αποκτώντας έναν μοναδικό κωδικό με βάση τον οποίο καταγράφονται οι αγορές σου από τους συνεργάτες του προγράμματος.

 

Έκανα την εγγραφή μου, πως μπορώ να κερδίσω Επιστροφή Χρημάτων;

  • Τώρα που είσαι μέλος του Cashebo και έχεις τον δικό σου μοναδικό αριθμό, μπορείς εύκολα να κερδίσεις Χρήματα από τις αγορές σου ακολουθώντας 4 απλά βήματα:

 1. Συνδέσου στο λογαριασμό σου

  2. Αναζήτησε το κατάστημα που επιθυμείς και επισκέψουν το κάνοντας κλικ στο ¨Μεταφορα στο κατάστημα"

  3. Κάνε τις αγορές σου όπως συνήθως από το αγαπημένο σου κατάστημα.

  4.Κέρδισε Χρήματα από κάθε σου αγορά.

 

Ποιες προυποθέσεις πρέπει να πληρούνται για να καταγραφεί μια αγορά;

  • Για να καταγραφεί από το Cashebo μια αγορά σου σε ένα συνεργαζόμενο κατάστημα και να μπορείς να λάβεις την αντίστοιχη Επιστροφή Χρημάτων , πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 1.Πριν κάνεις την αγορά, να έχεις συνδεθεί στον λογαριασμό σου στο Cashebo, να έχεις βρει το κατάστημα που θες και να έχεις κλικάρει στο link «Μεταφορά στο κατάστημα» στην ενότητα «Καταστήματα».

 2.Η αγορά να ακολουθήσει το κλικ, χωρίς δηλαδή να μεσολαβήσει κλείσιμο του browser ή του υπολογιστή, άλλο κλικ προς το Συνεργαζόμενο Κατάστημα (από άλλη ιστοσελίδα ή από το Cashebo χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στον λογαριασμό σου) ή να έχει περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

 3.Η αγορά να γίνει από τον ίδιο browser από τον οποίο έγινε το κλικ.

 4.Να έχεις ενεργοποιημένα τα cookies στον browser σου.

 5.Να μην έχεις πρόσθετα (add-ons) στον browser τα οποία ενδεχομένως να μπλοκάρουν τον κώδικα καταγραφής των πωλήσεων

 

Ποιο είναι το τελικό πόσο της Επιστροφής Χρημάτων που θα λάβω;

  • Στις περισσότερες περιπτώσεις τα  καταστήματα υπολογίζουν το ποσό της επιστροφής στο καθαρό ποσό της αγοράς, δηλαδή στο ποσό χωρίς ΦΠΑ και άλλα έξοδα όπως έξοδα αποστολής, αντικαταβολής, συσκευασίας κλπ.  Για παράδειγμα εάν κάνετε μια αγορά της τάξης των 124,00 ευρώ η οποία έχει μεταφορικά 4,00 ευρώ, το ποσό με βάση το οποίο θα υπολογιστεί η Επιστροφή Χρημάτων είναι : 124,00 - 24,00 (ΦΠΑ) - 4,00 (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) = 96 ευρώ. Η Επιστροφή Χρημάτων πχ 2% θα υπολογιστεί στα 96,00 ευρώ, δηλαδή 96,00 x 2% = 1.92 ευρώ Επιστροφή.

 

Κάθε πότε και πως μπορώ να λάβω την Επιστροφή Χρημάτων μου απο τις αγορές που πραγματοποιήσα μέσα από το Cashebo;

  • Συνήθως λαμβάνεις την Επιστροφή Χρμάτων τα οποία κέρδισες από τις αγορές που πραγματοποίησες μέσα από Cashebo.gr μέσα σε 24 ώρες.

 

Τι γίνεται εάν επιστρέψω το προϊόν που αγόρασα;

  • Εάν επιστρέψετε ένα προϊόν από μια παραγγελία με περισσότερα προϊόντα, θα λάβετε μειωμένη Επιστροφή Χρημάτων, που αντιστοιχεί στην τελική παραγγελία. Εάν έχετε αγοράσει μόνο ένα προϊόν και αποφασίσατε να το επιστρέψετε, δε θα λάβετε Χρήματα..

 

Μέχρι πιο σημείο ανιχνεύται η μετάβαση μου σε ένα κατάστημα ;

  • Το Cashebo ανιχνεύει μόνο την μετάβαση σας στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να δούμε τι προϊόντα η υπηρεσίες έχετε αγοράσει.

 

Πως μπορώ να προσκαλέσω φίλους μου στο Cashebo;

  • Μπορείς να μοιραστείς το Cashebo και να προσκαλέσεις φίλους σου, με έναν από τους τρόπους:

           1. Αποστολή email μέσω της φόρμας που θα βρείτε στην ενότητα "Προσκάλεσε ένα φίλο σου" του λογαριασμού σου.

           2. Αποστολή του link που σου παρέχουμε με όποιο τρόπο θέλεις πχ μέσω email ή μέσω κοινωνικών μέσω δικτύωσης.

 

Γιατί να προσκαλέσω φίλους στο Cashebo;

  • Μπορείτε να συστήσετε το Cashebo στους φίλους σας και να επωφεληθούν όλοι...Και οι φίλοι σας αλλά κυρίως εσείς κερδίζοντας Χρήματα τόσο σε κάθε δική σας αγορά όσο και σε κάθε αγορά του φίλου που πρασκλέσατε!! Επιπλέον κερδίζετε Χρήματα στην περίπτωση που ο φίλος που προσκαλέσατε κάνει απλά δωρεάν εγγραφή!!