Greekbooks.gr. Κέρδισε έως 2.5% Επιστροφή Χρημάτων

Greekbooks.gr
2.5% Επιστροφή Χρημάτων
0 κουπόνια
No reviews
Greekbooks.gr

Το www.greekbooks.gr ξεκίνησε τη δραστηριότητά του τον Ιούνιο του 1999 και όντας το πρώτο οργανωμένο και λειτουργικότερο ελληνικό e-shop για on-line αγορές βιβλίων, γρήγορα απέκτησε  την προτίμηση αλλά και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Εν συνεχεία, παρουσιάζοντας ιδιαίτερα ανοδική πορεία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες αλλά και τα ενδιαφέροντα των πελατών του, εντάσσει σταδιακά στο προϊοντικό του μίγμα, DVDs, CDs, Games, Δώρα, Είδη Hobby αλλά και Γραφείου, Κοσμήματα και Βρεφικά είδη.

Εταιρικό Προφίλ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.greekbooks.gr ξεκίνησε τη δραστηριότητά του τον Ιούνιο του 1999, σε μια εποχή που η έννοια των ηλεκτρονικών πωλήσεων ήταν ακόμα κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Το greekbooks.gr έγινε το πρώτο οργανωμένο και λειτουργικό ελληνικό e-shop για online αγορές βιβλίων και γρήγορα απέκτησε την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του βιβλιόφιλου κοινού στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και των ομογενών σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλες τις Ηπείρους.

Σταδιακά οι τίτλοι βιβλίων του e-shop αυξήθηκαν, ξεπερνούν πλέον τις 200.000, με αποτέλεσμα σήμερα οι τίτλοι βιβλίων του greekbooks.gr να καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα θεματολογίας: λογοτεχνικά, εκπαιδευτικά, επιστημονικά, παιδικά αλλά και βιβλία ειδικών ενδιαφερόντων, όπως αθλητισμός, μαγειρική, μουσική, θέατρο, ψυχολογία και πολλά άλλα. Διατίθενται επίσης και ξενόγλωσσοι τίτλοι βιβλίων.

Η σταθερά ανοδική πορεία του ηλεκτρονικού καταστήματος σταδιακά επέτρεψε και τη διεύρυνση των προϊόντων του με DVDs, CDs και Games, παιχνίδια, είδη δώρου, αξεσουάρ ανάγνωσης και χαρτοσχολικά, εξυπηρετώντας έτσι ένα ευρύτερο φάσμα ενδιαφερόντων των πελατών του. Τα προϊόντα του online βιβλιοπωλείου greekbooks.gr αυτή τη στιγμή ξεπερνούν στο σύνολό τους τους 307.000 κωδικούς, ενώ το φυσικό απόθεμα των εμπορευμάτων πλησιάζει τα 3.000.000 τεμάχια! Το www.greekbooks.gr συνεχίζει μέχρι σήμερα την παράδοση της αδιαπραγμάτευτης συνέπειας που δημιούργησε εδώ και δύο δεκαετίες στον χώρο του βιβλίου, ενώ εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει και πέντε «φυσικά» καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

στα οποία μπορεί ο πελάτης μας να τα επισκεφτεί και να ξεφυλλίσει τα βιβλία που θα ήθελε να αγοράσει. Επίσης μπορεί να παραγγείλει τηλεφωνικά είτε μέσω του e-shop και να ζητήσει παραλαβή σε ένα από τα παραπάνω καταστήματα αποφεύγοντας οποιαδήποτε χρέωση μεταφορικών μέσων. Όπως είναι φυσικό, στα φυσικά καταστήματα δεν μπορούν να υπάρχουν όλοι οι τίτλοι των βιβλίων. Παρόλα αυτά όμως εφόσον θέλετε μπορείτε να παραγγείλετε στο κατάστημα το βιβλίο που επιθυμείτε και να το παραλάβετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Η εικόνα μας είναι η κληρονομιά μας...
Η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία μας προς τους πελάτες της αλλά και προς τους προμηθευτές /συνεργάτες της επιβεβαιώνεται από το πλούσιο πελατολόγιό της και από την εικόνα αξιοπιστίας που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στην αγορά ως online βιβλιοπωλείο. Η έμπειρη και πρόθυμη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του greekbooks.gr είναι άμεσα διαθέσιμη, εξυπηρετώντας, τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω του διαδικτύου, κάθε απαίτηση ή πληροφορία, ενώ οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται άμεσα, με αποτέλεσμα να παραδίδονται το γρηγορότερο δυνατόν.

Η πρώτη βράβευση για το greekbooks.gr ήρθε μόλις το 2000 στα Web Awards, όταν τιμήθηκε με το Πρώτο Βραβείο για Best e-Shop Site, ενώ ακολούθησαν δεκάδες άλλες έως σήμερα μέχρι και σήμερα, το online βιβλιοπωλείο greekbooks.gr διατηρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη δυναμική του διαφοροποίηση στην αγορά και το κατατάσσουν στην κορυφή της κατηγορίας του. Αναγνωρίζεται από το βιβλιόφιλο κοινό της χώρας μας ως leader σε ό,τι αφορά τα ελληνικά online βιβλιοπωλεία, με πελάτες και αναγνωρισιμότητα σε όλη την υφήλιο, όπου ζουν και δημιουργούν οι Έλληνες.

Η εγγύηση καλύτερης τιμής σε όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει το greekbooks.gr προς τους πελάτες του, καθώς και η σωστή συνεργασία με τους πάνω από 500 προμηθευτές του αναγνωρίζεται καθημερινά από τους 172.000 σταθερούς πελάτες του, οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά με ραγδαίο ρυθμό, και από την εικόνα αξιοπιστίας που διατηρεί αναλλοίωτα όλα αυτά τα χρόνια στην αγορά ως το κορυφαίο ελληνικό online βιβλιοπωλείο. Μέχρι και σήμερα το online βιβλιοπωλείο greekbooks.gr διατηρεί στοιχεία που αποδεικνύουν τη δυναμική του και τη διαφοροποίησή του στην αγορά.
Το e-shop greekbooks.gr αναγνωρίζεται ως leader σε ό,τι αφορά στα ελληνικά online βιβλιοπωλεία, με πελάτες και αναγνωρισιμότητα σε όλο τον κόσμο.

Η αποστολή μας
Με τον ριζικό ανασχεδιασμό και την αναβάθμιση του online βιβλιοπωλείου, στόχος του greekbooks.gr είναι να αποτελεί για το σύνολο του Ελληνισμού που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για τις αγορές του, τον πληρέστερο, λειτουργικότερο και ποιοτικότερο σε εξυπηρέτηση e-προορισμό αγορών και απόκτησης πληροφοριών, κυρίως γύρω από τον κόσμο του βιβλίου και όχι μόνο. Πρώτο μέλημα οι εγγυημένα καλύτερες τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση, η μεγάλη γκάμα προϊόντων σε προσφορά, δίνοντας έτσι οικονομικές λύσεις σε όλους τους πελάτες μας.

 
Χρήστες από:
Greece

Επιστροφή Χρημάτων
Κερδίστε Επιστροφή Χρημάτων 2,5% σε κάθε αγορά σας!!

Στατιστικά

Κουπόνια:0
Αξιολογήσεις:0
Αγαπημένα:0
Ημερομηνία Προσθήκης:11 Sep 2017

Υπολογιστής Επιστροφής

Ξοδεύεις Επιστροφή Χρημάτων
€100 €2.50
€500 €12.50
€1000 €25

Greekbooks.gr Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα αξιολγήσεις. Γράψε πρώτος μία αξιολόγηση!Δείτε επίσης


Croatia Airlines
1.15% Επιστροφή Χρημάτων
KLM
0.75% Επιστροφή Χρημάτων
Netflower
3.08% Επιστροφή Χρημάτων
E-outfit
4% Επιστροφή Χρημάτων