ΑΒ Βασιλόπουλος. Κέρδισε έως 1.5% Επιστροφή Χρημάτων

ΑΒ Βασιλόπουλος
1.5% Επιστροφή Χρημάτων
0 κουπόνια
No reviews
ΑΒ Βασιλόπουλος

Οι αγορές στα ΑΒ γίνονται με ένα κλικ, στο AB Eshop! Το ΑΒ Eshop αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, μίας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market στην Ελλάδα. Μέσω του ΑΒ Eshop ο χρήστης μπορεί να κάνει τις αγορές του online και να παραλάβει στον χώρο του, δωρεάν!

Επιπλέον είναι διαθέσιμα προϊόντα από όλες τις κατηγορίες που μπορεί κανείς να βρει και στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, πάντα με την εγγυημένη ποιότητα και φρεσκάδα, ακόμα και σε είδη μαναβικής.

Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εδώ. Κάθε εβδομάδα οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν 200 πόντους ΑΒ Plus που ισοδυναμούν με μία 6ευρη επιταγή. Επίσης μπορούν να βλέπουν εύκολα και γρήγορα όλες τις υπόλοιπες προσφορές (πόντων, 1+1 κ.λπ.), τους πόντους που έχουν συγκεντρώσει και φυσικά έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων σε κάθε αγορά.

Για να μη χάνουν χρόνο με τις λίστες αγορών, το ΑΒ Eshop προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας λίστας με τα αγαπημένα προϊόντα. Σε αυτή τη λίστα μπορούν οι χρήστες να βρίσκουν πιο γρήγορα τα προϊόντα που θέλουν. Εναλλακτικά επιλέγοντας το ιστορικό των παραγγελιών τους από την κεντρική σελίδα, μπορούν πολύ γρήγορα να επαναλάβουν την τελευταία παραγγελία τους, προσθαφαιρώντας προϊόντα και ποσότητες. 

Το ΑΒ Eshop εξυπηρετεί την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας στους χρήστες την επιλογή ημερομηνίας και ώρας παράδοσης, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

 

Επιστροφή Χρημάτων
Κερδίστε Επιστροφή 1,5% σε κάθε αγορά σας!!

Στατιστικά

Κουπόνια:0
Αξιολογήσεις:0
Αγαπημένα:0
Ημερομηνία Προσθήκης:18 Mar 2020

Υπολογιστής Επιστροφής

Ξοδεύεις Επιστροφή Χρημάτων
€100 €1.50
€500 €7.50
€1000 €15

ΑΒ Βασιλόπουλος Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα αξιολγήσεις. Γράψε πρώτος μία αξιολόγηση!Δείτε επίσης


Pharm24
2.5% Επιστροφή Χρημάτων
Lingerie Center
10% Επιστροφή Χρημάτων
Gemohouse
4% Επιστροφή Χρημάτων
Electronicplus
5% Επιστροφή Χρημάτων